Sla over naar de inhoud
Bloemen koelcel
Bloemen koelcel
previous arrow
next arrow
Slider

Medezeggenschap adviseur nodig

Ik was jarenlang trouw in dienst geweest bij een klein maar succesvol bedrijf. Mijne trouwheid werd dan ook gezien door de baas. Een aantal maanden geleden kwam hij dan ook naar mij toe om te vragen of ik een belangrijkere functie wou in het bedrijf. Ik dacht bij mezelf, wat van functie kan dit dan zijn, want zo veelzijdig is het werk niet. Het bleek dat hij wou dat ik me meer te zeggen zou krijgen in het bedrijf. Ik heb dit toen in overweging genomen en uiteindelijk besloten om het wel te doen. Ik heb dit dan ook aan mijn leidinggevende doorgegeven en hij was hier erg blij mee. Om ervoor te zorgen dat er geen onduidelijkheden zouden plaatsvinden was het van belang dat er een medezeggenschap adviseur aan te pas zou komen. Ik kreeg dan ook de taak om een goede medezeggenschap adviseur te zoeken.

Medezeggenschap adviseur

De zoektocht naar een medezeggenschap Adviseur

Voordat ik te horen kreeg dat ik meer zeggenschap zou krijgen, had ik nog nooit gehoord van een medezeggenschap adviseur. Je kan je dan ook wel voorstellen dat het nog moeilijker is om er één te vinden. Ik kwam erachter dat er bij mij in de buurt een medezeggenschap Adviseur was. Ik heb hier dan ook contact mee opgenomen en plande gelijk een afspraak in. In deze afspraak bracht ik naar voren wat mijn verwachtingen waren. De medezeggenschap Adviseur zou deze verwachtingen meenemen in het gesprek met de leidinggevende. Voordat het gesprek gevoerd werd was ik erg zenuwachtig. Ik hoopte namelijk heel erg dat het goed zou verlopen en dat het geen nadelige gevolgen voor de werksfeer zou hebben. Het gesprek tussen ons drieën verliep zeer goed. De leidinggevende kon zich erg goed vinden in mijn wensen en vond het dan ook erg goed dat ik dit aan had gegeven. Ik kon mij ook erg goed plaatsen in zijn wensen en dat maakte het gesprek dan ook erg fijn.

Het resultaat

Na het gesprek met de medezeggenschap Adviseur is het medezeggenschap gelijk in werking gegaan. We wisten beiden wat we van elkaar konden verwachten en dit maakte de samenwerking nog beter dan ervoor. We hebben tegenwoordig wel meer discussies over het werk, maar dit zorgt er uiteindelijk wel voor dat we nu betere resultaten boeken. Het medezeggenschap zorgt er ook voor dat ik nog gemotiveerder ben op het werk. Dit vind ik dan ook erg fijn.

Published inAdviseur