Sla over naar de inhoud
Bloemen koelcel
Bloemen koelcel
previous arrow
next arrow
Slider

Kinder t-shirt bedrukken

Op een mooie zomerse dag draagt iedereen graag luchtige kleding. Elk kind voelt zich prettig op sandalen, korte broek, jurkje, rok en t shirt. Als het shirt wat jouw kind draagt bedrukt is, is het helemaal een feestdag voor hem/haar. Kinderen zijn dol op een kinder T-shirt dat bedrukt is.

Wilt u ook uw kind laten schijnen, zijn/haar borst laten zwellen, trots laten lopen als een pauw? Als dat zo is dan is het geen gek idee om een kinder t shirt bedrukken. U of samen met uw kind kunt u kiezen uit een zeer groot aantal bestaande ontwerpen. Maar het is natuurlijk leuker om zelf iets te ontwerpen dat op het T-shirt wordt gedrukt. Zelf het kinder t shirt bedrukken is enorm leuk, uw kind zal zich bijzonder voelen als hij/zij het T-shirt aanheeft.

T-shirt bedrukken

Pronken

 

Ieder kind heeft wel een idool of lievelingsdier, die ze graag op hun borst dragen. Een T-shirt dragen met je idool of lievelingsdier erop dat wil toch ieder kind. Kinder t shirt bedrukken is vaak mogelijk met een volledig eigen creatie. Ieder kind loopt graag met zijn/haar naam voorop het shirt. U kiest dan zelf voor de versiering erbij; een zonnetje, een gezichtje, voetballen en nog veel meer.

Cadeau

 

Voor oma’s en opa’s is het zeer leuk om een kinder T-shirt dat bedrukt is te geven aan hun kleinkind. Op de voorkant kunnen ze kiezen voor een leuk ontwerp en op de achterkant kunnen ze hun namen zetten. Trots zal het kleinkind het kinder T-shirt dragen dat bedrukt is. Zij zullen het dagelijks aan willen. Het liefste zullen ze erin willen slapen.

Eenvoudig

 

Een kinder t shirt laten bedrukken is eenvoudig. Je kiest eerst de kleur en maat van het t shirt. In de volgende stap ga je ontwerpen. Gewoon de stappen volgen die in het programma worden aangegeven. Voor deze handeling hoef je geen computerexpert te zijn. Je moet gewoon de punten opvolgen. Als je helemaal tevreden bent stuur je het ontwerp op met de bijbehorende gegevens. Wij doen dan de rest. Laat het kinder t shirt bedrukken maar aan ons over. Als het klaar is wordt het naar je toegestuurd.

Uw kind zal het shirt met veel plezier dragen, hij of zij zal het niet meer uit willen doen, hij of zij wil er gewoon in willen wonen. Zijn/haar vriendjes/vriendinnetjes zullen met jaloerse blikken naar het shirt kijken.

Published inDrukkerijKleding