Sla over naar de inhoud
Bloemen koelcel
Bloemen koelcel
previous arrow
next arrow
Slider

Glazenwasserij

Glazenwassers

Wil je als particulier of bedrijf altijd schone ruiten? Schakel dan een professionele glazenwasser is, want dan weet je zeker dat je ruiten ongeacht de hoogte op uitstekende wijze gereinigd worden. Behalve dat maakt de glazenwasserij ook je kozijnen schoon.

Stof en vuil mag ongehinderd zijn werk doen

Ramen krijgen nogal wat te verwerken. Hoe schoon je zelf binnen ook bent, buiten mag stof en ander vuil ongehinderd ruiten bevuilen, iets dat in de stad erger is dan in een dorp. Door de glazenwasserij weet je dat je ruiten op de beste manier en met de beste producten gereinigd worden. Je kunt een contract met de glazenwasserij aangaan, zodat zij elke week of om de veertien dagen je ramen komen wassen.

Productiever door schone ruiten

Zeker voor bedrijven is het belangrijk dat de ramen altijd schoon en fris zijn. Dit bepaalt toch voor een groot deel de uitstraling van je bedrijf. Het klinkt wellicht gek, maar als een klant de keuze heeft tussen een partner met schone ramen en een met niet schoongemaakte ramen, dan kiest hij zeker voor die met de schone, frisse ruiten. Reden te meer om een beroep te doen op de glazenwasserij. Bovendien is bewezen dat ook werknemer productiever werken als ze hun werk in een schone omgeving kunnen doen. En daar horen schone ruiten zeker ook bij.

Lange ladder is niet meer vanzelfsprekend

De regels voor de moderne glazenwasserij zijn de afgelopen jaren wel behoorlijk strenger geworden. Vroeger zag je een glazenwasser gewoon met de lange ladder aan de slag, dat is iets dat tegenwoordig niet meer vanzelfsprekend is. Met ladder werken mag tot op zekere hoogte nog wel, de glazenwassers maken echter steeds vaker gebruik van telescoopbewassing.

In een Safesit of in een hangbrug

Afhankelijk van de hoogte van een pand kan ook nog gebruik gemaakt worden van een hoogwerker om de ruiten te wassen, je ziet weleens mensen van de glazenwasser aan het werk in een Safe Sit en bij heel hoge gebouwen doen ze hun werk in een hangbrug. Als er nieuwe gebouwen gebouwd worden, wordt nadrukkelijk rekening gehouden met de glazenwasserij en worden er kranen op het dak geplaatst, waaraan de glazenwassers hun hangbrug vast kunnen maken en hun goede werk kunnen doen.

Verleng de levensduur

Uiteraard wordt milieuvriendelijk gewerkt en zet je de specialist in glazen wassen ook in voor dakgoten service en het reinigen van zonnepanelen. Door je ramen en kozijnen schoon te houden, verleng je ook de levensduur en dit scheelt je weer in de portemonnee.

 

Voor meer informatie, bezoek onze website

Published inGlazenwasserSchoonmaak