Sla over naar de inhoud
Bloemen koelcel
Bloemen koelcel
previous arrow
next arrow
Slider

DJ bedrijfsfeest

Als je een bedrijfsfeest organiseert, dan zou je ter vergroting van de feestvreugde een band kunnen boeken. Je zou echter ook voor een DJ op je bedrijfsfeest kunnen kiezen. Een DJ bedrijfsfeest biedt een aantal bewezen voordelen ten opzichte van het inhuren van een band. Al was het alleen al de extra ruimte die je op deze manier overhoudt op de dansvloer. Want jij als leidinggevende wilt uiteraard alle ruimte om samen met je medewerkers te kunnen dansen.

Zowel stijl als volume kunnen steeds aangepast worden

Een DJ bedrijfsfeest boeken en je haalt een immense muziekcollectie binnen. Dus nummers voor iedereen; voor de oprichter van het bedrijf die al enigszins op leeftijd is en voor de jongste bediende. De muziekstijl kan steeds aangepast worden door de DJ voor je bedrijfsfeest, net als het volume. Natuurlijk is een band ook leuk, absoluut. Maar die kleine pauzes tussen die nummers en de langere pauzes die ze houden. Heb je net de sfeer erin, is er weer pauze. Een DJ voor een bedrijfsfeest pauzeert minder en al helemaal niet tussen de nummers door. Die lopen immers vloeiend in elkaar over.

DJ bedrijfsfeest

Muziekkeuze afgestemd op de gasten

Zet een band een nummer in op je bedrijfsfeest dat niemand aanspreekt, dan zul je toch de volle vijf minuten moeten luisteren. Een DJ bedrijfsfeest kan snel een overgang mixen naar een ander nummer en kan vervolgens zijn muziekkeuze steeds aanpassen aan de gasten. De interactie met het publiek is gewoon veel beter, zoals ook een DJ voor je bedrijfsfeest uiteraard verzoeknummers kan laten horen.

Vraag naar een lichtshow en de bellenblaasmachine

Boek je een band die uit zeven mannen en vrouwen bestaat, dan moeten ze allemaal geld verdienen aan het optreden en dus is een band duurder dan het boeken van een DJ voor je bedrijfsfeest. Ook dat is een reden vooral voor een DJ te gaan, net als zoals al eerder aangegeven de omvang van de dansvloer. De DJ kan zijn werk in elk hoekje doen, een band is veel ruimte nodig. Je kunt bovendien met de DJ afspreken dat hij behalve voor leuke muziek zorgt, ook zijn speciale effecten en lichtshows laat zien. En wil je het helemaal bont maken, vraag hem dan ook de bellenblaasmachine en rookmachine mee te nemen, of laat hem zijn eigen verlichte dansvloer neerleggen. Met een DJ op je bedrijfsfeest of bruiloft kan niets een heerlijke feestavond nog in de weg staan.

Meer weten? Klik hier voor meer informatie.

Published inDJ inhuren